fbpx

TILAUSTUOTE

Mekoome on niin kutsuttu “hidas muoti” (slow fashion) -brändi. Tämä tarkoittaa muun muassa, että emme yleensä tuota tuotteitamme suurina määrinä täyttääkseen yksinkertaisesti varaston. Työssämme yritämme välttää tuotteiden ylikuormitusta, kuten usein tapahtuu massatuotannossa. Tämän konseptin avulla voimme olla joustavampia työssämme ja tarjota asiakkaillemme enemmän mahdollisuuksia räätälöidä tuotteitamme heidän tarpeidensa mukaan:

personalizing wide min

TUOTTEIDEN KUSTOMOINTI

Ota yhteyttä, jos haluat muuttaa kauluksen kokoa, kuviota, värimaailmaa tai kuviota mille tahansa käytettävissä olevalle mallille. Voimme, jos meillä on halutun värisiä lankoja, jäljentää minkä tahansa tuotteen aiemmista kokoelmistamme (luettelo kokoelmista löytyy täältä)

Special item wide min

ERITYISET TUOTTEET

Jos etsit erikoisneuleita, kuten lasten villapaitoja, neuletakkeja, mekkoja, housuja, lapasia jne., Ilmoita siitä meille. Tuotamme kaiken. On niin söpö tilata lapsellesi pehmeä ja lämmin villapaita samassa värimaailmassa kuin sinun!

create the pattern wide min

KUVION LUOMINEN

Olemme erikoistuneet digitaaliseen kuviosuunnitteluun ja tietysti voimme luoda sellaisen sinulle. Lähetä meille vain kuva, joka inspiroi sinua, tai ilmaise toiveesi sanoilla, niin kehitämme mallin, autamme sinua valitsemaan väriyhdistelmän ja säätämään kuvion koon mukaan.

Katsokaa joitain malleja, jotka olemme luoneet asiakkaillemme
pattern zigzag min
patter fly min
pattern sport min
pattern bike min
pattern rural min

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ