Slide Tilaustuote Tilaustuote Tilaustuote

Mekoome voidaan suunnitella ja valmis neulomaan kauniita asioita sinulle tai yrityksellesi. Meiltä voit tilata mittatilaustyönä hattuja, puseroita, sukkia ja muita tuotteita. Voimme yksilöidä tuotteita olemassa olevasta mallistosta – esimerkiksi vaihtaa kaulusta, kokonaispituutta, väriä tai leikkausta. Toteutamme myös erikoistilauksia lähettämäsi inspiraatiokuvan perusteella ja valmistamme vaatteita mittojesi mukaan.

Yritysasiakkaille suunnittelemme erikoistuotteita yrityksen logon tai inspiroivan kuvan pohjalta kuvioin ja neulomme niitä suurempia määriä.

Teemme kaikki työt omassa studiossamme Tallinnassa.

Tilaus on helppoa:

  • Asiakas lähettää pyynnön lisätiedoilla – yrityksen logo, tyylikirja (jos saatavilla), määrä, haluttu väriyhdistelmä, haluttu istuvuus, kaulustyyppi, inspiraatiokuva (jos saatavilla).
  • Mekoome kehittää suunnitteluvaihtoehtoja digitaalisesti. Alkusuunnittelu koostuu 2-3 suunnitteluvaihtoehdosta asiakkaalta saatujen tietojen perusteella. Asiakas valitsee yhden vaihtoehdon, jota Mekoomen suunnittelija muokkaa tai kehittää edelleen.
  • Kun suunnittelu on hyväksytty, asiakas maksaa ennakkoon ja Mekoome aloittaa neulomisen – toimittaa langat ja kutoo tuotteet valmiiksi.

Meidan yritysasiakkaamme

Luettelo tärkeimmistä hankkeistamme. Napsauta painiketta lukeaksesi koko tarinan ja katsellaksesi valokuvia jokaisesta projektista blogissamme olevassa viestissä. Voit aina pyytää lisätietoja käyttämällä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Neuleet yksityisille asiakkaillemme

Ota meihin yhteyttä

Saatat pitää myös

et