HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Verkkokauppa www.mekoome.com-henkilötietojen rekisterinpitäjä on Mekoome OÜ (rekisterinumero 14140331), joka sijaitsee osoitteessa Villardi 29-16, Tallinna, Viro, sähköposti info@mekoome.com

 1. Mitä henkilötietoja käsitellään
 • nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
 • toimitusosoite;
 • pankkitilin numero;
 • tavaroiden ja palveluiden kustannukset ja maksutiedot (ostohistoria);
 • asiakastuen tiedot.
 1. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käytetään asiakastilausten hallintaan ja tavaroiden toimittamiseen. Ostohistoriatietoja (ostopäivämäärä, tuote, määrä, asiakastiedot) käytetään koostamaan tietoja ostettuista tavaroista ja palveluista sekä analysoimaan asiakkaiden mieltymyksiä. Pankkitilinumeroa käytetään maksujen palauttamiseksi asiakkaalle. Henkilötietoja kuten sähköposti, puhelinnumero, asiakkaan nimi, käytetään tavaroiden ja palveluiden toimittamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi (asiakastuki). Verkkokaupan käyttäjän IP-osoite tai muut verkon tunnistetiedot käsitellään verkkokaupan tarjoamiseksi tietoyhteiskunnan palveluna ja verkkokäyttötilastojen tuottamiseksi.

 1. Oikeudellinen perusta

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen toimeenpanemiseksi. Henkilötietojen käsittely tapahtuu laillisen velvoitteen täyttämiseksi (esim. Kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaiseminen).

 1. Vastaanottajat, joille henkilötietoja välitetään

Henkilötiedot siirretään verkkokaupan asiakastukeen ostojen ja ostohistorian hallitsemiseksi ja asiakasongelmien ratkaisemiseksi. Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite välitetään valitsemallesi kuljetusyritykselle. Kuriirilla toimitettavien tavaroiden osalta yhteystietojen lisäksi on ilmoitettava asiakkaan osoite. Henkilötiedot toimitetaan Maksekeskus AS:lle tai «Paysera LT» UAB:lle riippuen valitusta maksutavasta, valtuutetulle tietojen käsittelijälle maksujen suorittamiseksi. Jos verkkokauppa on palveluntarjoajan vastuulla, henkilötiedot siirretään palveluntarjoajalle kirjanpitoa varten. Henkilötiedot voidaan siirtää tietotekniikan palveluntarjoajille, jos se on välttämätöntä verkkokaupan toimivuuden tai datan isännöinnin varmistamiseksi. 

 1. Turvallisuus ja pääsy tietoihin

Henkilötietoja tallennetaan Elkdata OÜ -palvelimille, jotka sijaitsevat Euroopan unionin jäsenvaltion tai Euroopan talousalueeseen kuuluvien maiden alueella. Tietoja voidaan siirtää maihin, joissa Euroopan komission on arvioitu olevan riittävän tietosuojan taso, ja Yhdysvaltojen yrityksille, jotka ovat sidoksissa Privacy Shield-kehykseen. Henkilötietojen saatavuus on verkkokaupan henkilökunnalla, joka voi käyttää Henkil​​tietoja ratkaistakseen verkkokaupan käyttöön liittyvät tekniset ongelmat ja tarjotakseen asiakastukea. Verkkokauppa toteuttaa asianmukaiset fyysiset, organisaatiolliset ja tietoturvatoimenpiteet henkilötoetojen suojaamiseksi tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta, katoamiselta, muuttamisesta tai luvattomalta käytöltä ja paljastamiselta. Henkilötietojen siirtäminen verkkokaupan valtuutetulle prosessorille (esim. Kuljetuspalvelun tarjoaja ja tietojen isännöijälle) edellyttää sopimuksia verkkokaupan ja valtuutettujen prosessoijien kanssa. Rekisterinpitäjät ovat velvollisia tarjoamaan asianmukaiset takeet henkilötietojen käsittelylle.

 1. Henkilötietojen saatavuus ja oikaisu

Henkilö​​tietoja voi käyttää ja niihin tehdä korjauksia verkkokaupan käyttäjäprofiilissa. Jos osto tehdään ilman käyttäjätiliä, henkilökohtaisiin tietoihin pääsee asiakaspalvelun kautta.

 1. Suostumuksen peruuttaminen

Jos henkilötietoja käsitellään asiakkaan suostumuksella, asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus ilmoittamalla asiakastukeen sähköpostitse.

 1. Säilyttäminen

Verkkokaupan asiakastilin sulkeminen poistaa henkilötiedot, paitsi jos näitä tietoja on tarpeen ylläpitää kirjanpidon tai kuluttajariitojen ratkaisemiseksi. Jos osto tehdään ilman asiakastiliä verkkokaupassa, ostohistoriaa säilytetään kolme vuotta. Maksuja ja kuluttajariitoja koskevissa riita-asioissa henkilötietoja on säilytettävä, kunnes vaatimusta noudatetaan tai vanhentumisaika on päättynyt. Kirjanpidon kannalta tarpeellisia henkilötietoja on säilytettävä seitsemän vuotta.

 1. Poisto

Sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse poistaaksesi henkilötietosi. Poistopyyntöön on vastattava enintään kuukauden kuluessa, ja poistoaika on täsmennettävä.

 1. Lähetys

Henkilötietojen siirtopyyntöihin sähköpostitse on vastattava viimeistään kuukauden kuluessa. Asiakastuki tunnistaa ja ilmoittaa sinulle siirrettävistä henkilötiedoista.

 1. Suoramarkkinointiviestit

Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa käytetään suoramarkkinointiviestinnän lähettämiseen asiakkaan suostumuksella. Jos asiakas ei halua saada suoramarkkinointi-ilmoituksia, valitse joko sopivaa linkkiä sähköpostin alatunnisteesta tai ota yhteyttä asiakastukeen. Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi), asiakkaalla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojensa alustavaa ja jatkokäsittelyä, mukaan lukien profilointi suoramarkkinointitarkoituksiin, ilmoittamalla asiakastuelle sähköpostitse (näiden tietojen on oltava selvästi ja erillään muista tiedoista).

 1. Riitojen ratkaiseminen

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät riidat ratkaistaan ​​asiakastuen (info@mekoomke.com) kautta. Valvontaviranomainen on Viron tietosuojaviranomainen (info@aki.ee).