“Me koome” tarkoittaa viroksi “neulomme”

Vuonna 2016 arkkitehti Larisa Kondina sai ajatuksen neulevaatebrändin perustamisesta. Idean pohjana ovat neuleharrastus ja digitaalisen suunnittelun taidot, jotka hän on saanut opiskellessaan arkkitehtuuria Viron taideakatemiassa ja ammattikorkeakoulussa Wienissä.

Mekoome on elämäntapa

Me luomme laadukkaita ja kestäviä neuletuotteita tarkkaan mietityllä designilla ja jätteettömän tuotannon periaatteella.

Rajallinen määrä valmistettuja tuotteita ja yksilöllinen kontakti asiakkaisiin ovat tekijöitä, joilla saamme pidettyä tuotteemme laadukkaina. Koko prosessi neuleiden suunnittelusta aina valmiiden tuotteiden neulontaan tapahtuu ateljeessamme, mikä takaa joustavuuden vaatteiden valmistuksessa.

Jätteetön tuotanto on periaatteemme, joka edellyttää, että materiaaleja käytetään järkevästi ja ympäristöä kunnioittaen. Emme leikkaa osia neulekankaasta ja heitä niitä menemään. Kukin neuleen osa neulotaan leikkuukaavan mukaan, ja jätteiksi jäävät vain 3–4 cm pitkät langanpäät, jotka nekin hyödynnetään.

Meidän neuleemme ovat kestäviä, pehmeitä ja miellyttäviä ihoa vasten, sillä valitsemme neulelangat huolellisesti. Jopa muutamien vuosien aktiivisessa käytössä neuleemme säilyttävät muotonsa ja ulkonäkönsä.

Mekoome- studio on ateljetyöpaja ja näyttelytila. Täällä inspiroidulle neulekoneidta ja värikkäistä lankakartioista. Olemme ylpeitä siitä, että voimme näyttää asiakkaillemme neuleiden koko luomisprosessin, alkaen kuvion ja osien suunnittelusta tietokoneella, aina langan valintaan ja valmiiden vaatteiden neulomiseen.

Studiossa on laaja valikoima valmiita tuotteita. Täällä voit kokeilla neuleita päälle, vertailla kokoja ja langanominaisuuksia, löytää erikoistarjouksia ja ostaa valmiita neuleita.

Lue lisää

Osoite: Erika 14 – B209, Arsenal, Tallinn
Avoin: M-P 10.00-16.00 (ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai Facebookilla koordinoidaksesi)
Puhelin: (+372) 53 73 66 98

Mekoome valitsee huolellisesti neuleiden materiaalin suosien italialaisia ​​valmistajia. Italian Toscanan alue on kuuluisa kehräysperinteistään ja sillä on maailman korkealaatuisimmat langat. Mekoome-vaatteet valmistetaan kahdentyyppisistä langoista:

1) Kashmir 10%, merino 90%
Tämä luonnollinen villapaita on tiheämpi, erittäin lämmin ja kestävä. Täydellinen päivittäiseen käyttöön. Kudos ei veny tai menetä muotoaan ajan myötä. Kashmir-villapaita on suositeltavaa pestä käsin kutistumisen välttämiseksi.

2) Alpakka 30%, merino 35%, polyakryyli 35%
Tällaisesta langasta valmistettu neule ei ole paksu, mutta se on lämmin, erittäin kevyt ja niin pehmeä, että sitä voidaan käyttää suoraan ihoa vasten. Villapaita ei ärsytä edes herkkää tai vauvan ihoa. Villapaita pitää muotonsa hyvin, ei nukkaannu ja se voidaan pestä pesukoneessa alhaisissa lämpötiloissa.

3) Puuvilla ja sekoittuu puuvillaan
Puserot ja hatut, jotka on valmistettu puuvillasta ja puuvillasekoitteesta, ovat erittäin miellyttäviä vartalolle. Puuvilla on luonnollinen orgaaninen kuitu, joka antaa kosteuden ja lämmön liikkua vapaasti säilyttäen mukavuuden. Tästä langasta valmistetut tuotteet ovat kestäviä ja konepestäviä.

Käytämme kolmenlaisia ​​puuvillalankoja:
70% puuvillaa, 30% pellavaa – kevyin, sopii kesälle
100% puuvillaa – kevyt, sopii keväällä ja kesällä
80% puuvillaa, 20% merinoa – kevyt ja lämmin, puettavissa ympäri vuoden.

Mekoome verkkokaupasta ostaessasi, kiinnitä huomiota kuvauksessa esitetyn materiaalin koostumukseen jotta neuleella on juuri sinulle parhaat ominaisuudet.

images

Estonian design house
Avoin: M-L 10.00-21.00, S 10.00-19.00
Osoite: Tallinn, Estonia puiestee 9, Solaris Keskus
Puhelin: (+372) 535 711 50

disainimaja 294x300 1

Tartu Disainimaja
Avoin: T-P 11.00 – 18.00, L: 11.00-15.00
Osoite:  Kalevi 15, Tartu
Puhelin: (+372) 50 69 692

Perustaja

”Neulevaatteiden luomisessa sovellan digitaalisen muotoilun taitoja ja periaatteita, joita käytetään arkkitehtonisessa suunnittelussa.”

Larissa Kondina

Perustaja

”Neulevaatteiden luomisessa sovellan digitaalisen muotoilun taitoja ja periaatteita, joita käytetään arkkitehtonisessa suunnittelussa.”

Larissa Kondina

Ota meihin yhteyttä: