fbpx

TARINAMME

hands1 min

Mekoome onkonstruoidu neulottu brändi.

Tuotemerkin luoja ja suunnittelija, koulutettu arkkitehti Larissa Kondina uskou siihen, ympäristömme ilmapiiri vaikuttaa voimakkaasti meihin – miten käyttäydymme ja tunnemme. Mutta käsityksemme samasta paikasta vaihtelevat päivä- ja kellonajan, valaistusolosuhteiden ja monien muiden tekijöiden mukaan. Tällainen metafyysinen vuorovaikutus on meidän luonteessamme ja se on loputon inspiraation lähde.

Mekoomen luodut ja kudotut kuviomalli on yritys kuvata tilan olemusta ja tehdä niistä vaatekaapin artifakteja.

Mekoome- neuleet sopivat sekä miehille että naisille. Ko’oista löytyy kaikille jotain, todella suuria, tavallisia tai kapeita malleja.

Kuinka me neulomme?

Kaikki Mekoome neuleet on täysin ylijäämättömiä. Tuotteiden suunnittelu on liitetty läheisesti tuotantotapaan, jonka avulla tekstiilejä voidaan kutoa laajempina tai kapeampina. Neuleiden yksityiskohdat kudotaan osissa ja yhdistetään toisiinsa ilman tarvetta leikata valmista kangasta, näin oleen materiaaliaalia ei mene hukkaan.

Mekoome neuleet on valmistettu Virossa korkealaatuisista luonnonmateriaaleista – villa, merinovilla, kameli, angora ja kashmir. Tuotteet valmistetaan Italialaisten, Iso-Britanialaisten ja Japanilaisten parhaiden valmistajien langoista. Perinteellä ja historialla varustetut kehrämyllyt hoitavat ympäristön, eläimet ja asiakkaat. Lanka on kevyt, pehmeä, lämmin sekä kestävä. Helppohoitoiset ja konepestävät Mekoome neuleet tarjoavat mukavuutta monien vuosien ajan.

zero waste 1 min
studio mekoome

Mihin me neulomme?

Kaikki neuleemme on suunniteltu ja valmistettu Mekoome-studiossa Tallinnassa.

Mekoome- studio on atelje, työpaja ja näyttelytila. Täällä inspiroidulle neulekoneidta ja värikkäistä lankakartioista. Olemme ylpeitä siitä, että voimme näyttää asiakkaillemme neuleiden koko luomisprosessin, alkaen kuvion ja osien suunnittelusta tietokoneella, aina langan valintaan ja valmiiden vaatteiden neulomiseen.

Studiossa on laaja valikoima valmiita tuotteita. Täällä voit kokeilla neuleita päälle, vertailla kokoja ja langanominaisuuksia, löytää erikoistarjouksia ja ostaa valmiita neuleita.

Studio Mekoome

Osoite: Erika 14 – B209, Arsenal, Tallinn
Avoin: M-P 10.00-16.00 (ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai Facebookilla koordinoidaksesi)
Puhelin: (+372) 53 73 66 98

Ota meihin yhteyttä:

Mekoome OÜ

Reg: 14140331

Villardi 29, Tallinn

IBAN: EE662200221065363574

SWIFT: HABAEE22

+372 53 73 66 98

info@mekoome.com