Verkkokaupan WWW.MEKOOME.EE (jäljempänä verkkokauppa) omistaa Mekoome OÜ (rekisterinumero 14140331), joka sijaitsee osoitteessa Villardi 29-16, Tallinna.

 1. Myyntisopimuksen voimassaolo, hyödyke- ja hintatiedot

Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostamista verkkokaupasta. Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ilmoitetaan tuotteiden kohdalla. Valuutta on euro. Toimitusmaksu lisätään hintaan. Toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta. Toimitusmaksu näytetään ostajalle tilauksen yhteydessä. Tuotetiedot ovat saatavilla verkkokaupassa suoraan tuotteesta. 

Hyväksymme seuraavat maksutavat:

 • Pankkisiirto laskulla (lisää tilauksen tilausnumero selitykseen)
 • Maksu käteisellä tilauksen vastaanottamisesta (ota yhteyttä 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä, sopiaksesi yksityiskohdista vastaanottamisessa. Muuten tilaus peruutetaan)
 • Suomalainen pankkilinkki 
 • Luottokortit (Visa, MasterCard)
 • PayPal

Maksut hyväksytään euroina

Lähetämme tilauksesi 1-3 päivän kuluessa maksun saapumisesta! Erikoistilauksesta toimitus sovitaan erikseen.

 1. Tilauksen varmistaminen

Sinun on lisättävä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Voit tehdä tilauksen täyttämällä vaadittavat kentät ja valitsemalla sopivan toimitustavan. Näet sitten maksun määrän, joka voidaan maksaa pankkilinkiltä, luottokortilla tai Paypalilla. Sopimus tulee voimaan, kun maksettava summa on saapunut verkkokaupan pankkitilille. Maksut hyväksytään euroina. Mekoome OÜ on henkilötietojen käsittelijä ja välittää maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot valtuutetulle tietojenkäsittelylaitokselle Maksekeskus AS tai «Paysera LT» UAB riippuen valitusta maksutavasta. Jos tilattuja tavaroita ei voida toimittaa tavaroiden voimassaolon päättymisen vuoksi tai jostain muusta syystä, ostajalle on ilmoitettava asiasta mahdollisimman pian ja maksettu raha (mukaan lukien toimituskulut) palautetaan välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa tiedoksisaamisesta.

 1. Toimitus

Tavarat toimitetaan: Eurooppaan (kaikki maat), Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Japaniin, Venäjälle, Australiaan, Uuteen Seelantiin, Kiinaan, Brasiliaan ja Argentiinaan. Jos maasi ei ole luettelossa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@mekoome.com ja tarkistamme, voidaanko toimitus lähettää. Tavaroiden toimituskuluista vastaa ostaja ja vastaavat hintatiedot näytetään lähetystavan vieressä. Kotimaan jakelu Latviaan, Liettuaan ja Suomeen lähetetään Omnivan tai Itella Smartpostin kautta, kansainväliset – Omnivan rekisteröitynä pakettina. Kotimaan lähetykset saapuvat yleensä ostajan ilmoittamaan määräpaikkaan 3–7 työpäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulosta. Toimitus Viron ulkopuolella on 30 kalenteripäivän sisällä. Poikkeustapauksissa toimitus voi kestää enintään 45 päivää. 

 1. Peruuttamisoikeus

Vastaanotettuaan tilauksen ostajalla on oikeus peruutua verkkokaupassa tehty kauppa 14 päivän kuluessa. Peruuttamisoikeutta ei sovelleta, ostajan ollessa oikeushenkilö tai mittatilaustyönä valmistettuihin tuotteisiin. 14 päivän palautusoikeuden käyttämiseksi tilattua tavaraa ei tule käyttää muuten kuin on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnallisuuden selvittämiseksi, siis sellaisia toimia jotka voitaisiin fyysisessä myymälässä suorittaa näiden ominaisuuksien selvittämiseksi. Jos tavaroita on käytetty muihin tarkoituksiin kuin mihin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamisen myötä on tarpeen, tai jos tuotteessa on merkkejä käytöstä tai kulumisesta, verkkokauppa pidättää oikeuden kieltäytyä palautuksen vastaanottamisesta. Palauta tuote lähettämällä meille sähköpostia pyynnöstäsi osoitteeseen info@mekoome.com viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tavaran palauttamisen kulut kattaa ostaja, paitsi jos palutuksen syy on se, että palautetava tuote ei vastaa tilausta (esim väärä tai viallinen tuote). Ostajan on palautettava tavarat 14 päivän kuluessa hakemuksen jättämisestä tai toimitettava todiste siitä, että hän on toimittanut tavarat kuljettajalle mainitussa määräajassa. Palautetut tavarat on lähetettävä Omniva- tai Itella Smartpost -automaattiin, joka sijaitsee Tallinnan Kristiine-ostoskeskuksessa, ellei myyjän kanssa toisin sovita. Saatuaan palautetut tavarat Verkkokauppa palauttaa Ostajalle sopimuksen nojalla ostajalta saamansa palkkiot välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa peruutushakemuksen vastaanottamisesta. Verkkokauppa voi kieltäytyä takaisinmaksun suorittamisesta, ennen kuin sopimus on tehty, tuote palautettu tai kunnes ostaja on esittänyt todisteita, että tuote palautetaan, kumpi tapahtuu aikaisemmin. Jos ostaja on nimenomaisesti valinnut muun toimitustavan kuin halvimman verkkokaupan tarjoaman tavanomaisen toimitusmenetelmän, verkkokaupan ei tarvitse korvata kuluttajalle kustannuksia, jotka ylittävät tavanomaisen toimitusmenetelmän kustannukset. Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä myynnistä ja periä tavarat takaisin ostajalta, jos tavaran hinta ilmoitetaan virheellisesti markkinahinnan alapuolelle.

 1. Tavaroiden vaihto

Tavaroiden vaihto on peruuttamisoikeuden erityistapaus, jossa ostaja palauttaa tavarat samoissa olosuhteissa kuin 4 luvussa määrätään, mutta ei halua palautusta rahana, vaan hankkii tuotteita kaupasta samaan tai suurempaan arvoon. Ostetut tavarat voidaan vaihtaa seuraavasti: lähetä täytetty peruuttamislomake osoitteeseen info@mekoome.com ja ilmoita selkeästi vaihdettava tuote

 1. Valitusoikeus

Verkkokauppa on vastuussa ostajalle myytyjen tuotteiden virheellisyydestä, virheistä tai puutteista, jotka olivat olemassa toimitushetkellä. Ostajalla on oikeus tehdä valitus viimeistään kahden kuukauden kuluessa vastaanottamisesta laskettaen, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@mekoome.com.  Verkkokauppa ei ole vastuussa virheistä, jotka ilmenevät tavaran tuleet ostajalle toimittamisen jälkeen. Jos jollakin verkkokaupasta ostetulla tuotteessa on vikoja, joista verkkokauppa vastaa, verkkokauppa korjaa tai korvaa viallisen tuotteen. Jos tavaroita ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokauppa palauttaa Ostajalle kaikki myyntisopimuksesta aiheutuvat kulut. Verkkokauppa vastaa kuluttajien valituksiin kirjallisesti tai muodossa, joka voidaan toistaa kirjallisesti 15 päivän kuluessa.

 1. Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely

Verkkokauppa käyttää ostajan antamia henkilökohtaisia ​​tietoja (mukaan lukien nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite, pankkitiedot) vain tilauksen käsittelyyn ja tavaroiden toimittamiseen ostajalle. Verkkokauppa siirretää henkilötietoja toimituksen palveluntarjoaja siten että toimitus voidaan suorittaa. Verkkokauppa lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on pyytänyt niin syöttämällä sähköpostiosoitteen verkkosivustolle ja ilmoittamalla haluavansa vastaanottaa suoramainontaa. Ostaja voi koska tahansa lopettaa heille sähköpostitse lähetetyt tarjoukset ja uutiskirjeet ilmoittamalla meille sähköpostitse tai noudattamalla suoramainontaa sisältävän sähköpostin ohjeita.

 1. Riita-asioiden ratkaiseminen

Jos Ostajalla on vaatimuksia verkkokaupalle, tulee ne lähettää sähköpostiosoitteeseen info@mekoome.com. Jos ostaja ja verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan riitaa sopimuksella, ostaja voi saattaa asian kuluttajariitakomitean käsiteltäväksi. Kuluttajariitakomitea on toimivaltainen ratkaisemaan ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta johtuvat riidat. Komissio tutkii ostajan valituksen ilmaiseksi.