Lämpö on perustarve. Se on olennaista. Se on tärkein edellytys elämän olemassaololle.

Elävät asiat kaipaavat lämpöä kuten ruoka tai uni. Lämpö ja valo tarjoavat mukavuutta ja turvallisuutta.

Pohjoisten alueiden ihmiset tietävät sen hyvin. Pitkän, pimeän ja kylmän talven olosuhteissa jatkuva lämmön etsiminen on selviytymistä.

Korjaamme evoluution tuloksia. Pohjoismaiden kaupungit ovat käteviä, kodit ovat kestäviä, vaatteet ovat lämpimiä. Voimme tyydyttää lämmön tarpeen fyysisesti. Mutta tässä viihtyisässä lumen peittämissä kaupungeissa etsimme edelleen toiselta ihmiseltä tulevaa lämpöä. Toisesta sydämestä.

Niin paljon kuin tarvitsemme kodikkaan suojan vartaloamme, tarvitsemme suojaa sielullemme. Ei ikästämme, sukupuolesta, vakaumuksistamme ja sosiaalisesta asemasta riippumatta.

Hymy, halaus, suudelma, kosketus pitävät ihmisen turvallisena ja mukavana. Äiti ja poika, sisko ja veli, rakastajat, ystävät – läheisyyttä on olemassa loputtomasti monia muotoja. Mutta jos siellä on ainakin yksi henkilö, joka tarjoaa suojaa sielullesi, pysyt lämpimänä kevääseen asti.

Mekoome Black White 41 min
Mekoome Black White 5 min
Mekoome Black White 2 min
Mekoome Black White 7 min
Mekoome Black White 8 min
Mekoome Black White 3 min
Mekoome Black White 6 min
Mekoome Black White 1 min

Photographs by Iris Kivisalu

Napsauta kuvaa avataksesi kokoelman kauppasivun.

Kokoelman „Knitted Cityscapes – Black&White Edition“ villapaitot on neulottu kashmir-merinovillaseoksesta. Neuleet ovat pehmeitä ja lämpimiä kuin rakastetun hala. Kunkin puseron geometrinen pikselikuvio kuvaa erityistä kaupunkisuunnittelutyyppiä. Unisex-neulot ovat sopivia sekä miehille että naisille.

Suunniteltu ja valmistettu Virossa.