fbpx

MEIDÄN LANGAT

Mekoome valitsee huolellisesti neuleiden materiaalin suosien italialaisia ​​valmistajia. Italian Toscanan alue on kuuluisa kehräysperinteistään ja sillä on maailman korkealaatuisimmat langat. Mekoome-vaatteet valmistetaan kahdentyyppisistä langoista:

1) Kashmir 10%, merino 90%
Tämä luonnollinen villapaita on tiheämpi, erittäin lämmin ja kestävä. Täydellinen päivittäiseen käyttöön. Kudos ei veny tai menetä muotoaan ajan myötä. Kashmir-villapaita on suositeltavaa pestä käsin kutistumisen välttämiseksi.

2) Alpakka 30%, merino 35%, polyakryyli 35%
Tällaisesta langasta valmistettu neule ei ole paksu, mutta se on lämmin, erittäin kevyt ja niin pehmeä, että sitä voidaan käyttää suoraan ihoa vasten. Villapaita ei ärsytä edes herkkää tai vauvan ihoa. Villapaita pitää muotonsa hyvin, ei nukkaannu ja se voidaan pestä pesukoneessa alhaisissa lämpötiloissa.

3) Puuvilla 70%, pellava 30%
Puserot ja pipot tästä seoksesta ovat erittäin miellyttäviä keholle. Puuvilla ja pellava ovat luonnonmukaisia ​​orgaanisia kuituja, jotka antavat kosteuden ja lämmön kiertää vapaasti pitäen samalla mukavuuden. Lankatuotteet ovat kestäviä, ne voidaan pestä pesukoneessa.

Mekoome verkkokaupasta ostaessasi, kiinnitä huomiota kuvauksessa esitetyn materiaalin koostumukseen jotta neuleella on juuri sinulle parhaat ominaisuudet.

Studio Mekoome 3