Oletko koskaan ajatellut, että kaupunkien asukkaiina näemme harvoin horisontin viivan?

Horisonttiviiva tasapainottaa ja vakauttaa meitä. Tämä tukee jatkuvasti avaruuskokemustamme, tuen linjaa suuntautumisellemme avaruuteen. Hän on aina yhdensuuntainen ihmisen silmien kanssa. Taiteilija aloittaa piirtämisen piirtäen ensin vaakatason, josta hän vetää loput perspektiivin viivat.
Kaupunkiympäristössä maailma kutistuu. Suuri määrä rakennuksia torjuu horisontin. Silmät kompastuvat pystysuorille viivoille, eivät koskaan pääse horisontiin. Talvella kaupunki suojaa meitä, ja kesällä se todennäköisemmin hajottaa ja saa meidät pakenemaan.
Luultavasti tästä syystä ihmisiä vedetään mereen ja tasangolle. Tärkein ilo on valtava avoin ja loputon tila, jossa silmilläsi ei ole esteitä eteenpäin, ja voit tuntea olosi varmasti seisovan maassa.

Jumper float7 min
Collection1 min
Collection3 min 2
Dress Line4 collection min

Napsauta kuvaa avataksesi kokoelman kauppasivun.

Mekoome HORIZON – kesän kokoelma on metafora avaruudelle kaupungissa ja sen ulkopuolella. Kaupunkimaisemien pystysuuntaiset volyymit ja maaseutulajien pitkät vaakasuorat viivat ovat muuttuneet puseroiden, t-paitojen, mekkojen ja hattujen kuvioiksi ja koostumuselementeiksi.

Käsintehdyt vaatteet on neulottu korkealaatuisesta italialaisesta puuvillasta, kierrätetystä puuvillasta ja pellavasta, mikä tekee niistä kevyet ja hengittävät.