Slide Projektit Projektit Projektit

Mekoome voi suunnitella ja neuloa yrityksesi logotuotteita suurempia määriä. Hattuja, puseroita, sukkia ja muita tavaroita voi tilata meiltä erikoistilauksesta. Teemme kaikki työt omassa studiossamme Tallinnassa.

Tilaus on helppoa:

  • Asiakas lähettää pyynnön lisätiedoilla – yrityksen logo, tyylikirja (jos saatavilla), määrä, haluttu väriyhdistelmä, haluttu istuvuus, kaulustyyppi, inspiraatiokuva (jos saatavilla).
  • Mekoome kehittää suunnitteluvaihtoehtoja digitaalisesti. Alkusuunnittelu koostuu 2-3 suunnitteluvaihtoehdosta asiakkaalta saatujen tietojen perusteella. Asiakas valitsee yhden vaihtoehdon, jota Mekoomen suunnittelija muokkaa tai kehittää edelleen.
  • Kun suunnittelu on hyväksytty, asiakas maksaa ennakkoon ja Mekoome aloittaa neulomisen – toimittaa langat ja kutoo tuotteet valmiiksi.

Meidan asiakkaamme

Luettelo tärkeimmistä hankkeistamme. Napsauta painiketta lukeaksesi koko tarinan ja katsellaksesi valokuvia jokaisesta projektista blogissamme olevassa viestissä. Voit aina pyytää lisätietoja käyttämällä alla olevaa yhteydenottolomaketta.

Ota meihin yhteyttä